Duomenų šalinimas
Bandomoji versija. Kontaktai bus paskelbti prieš viešą paleidimą.
Pats, kabinete
- Prisijunkite (Google ar Facebook).
- Atidarykite savo kabinetą ir apačioje paspauskite «Ištrinti paskyrą ir visus duomenis».
- Bus ištrinta paskyra, sesijos, anketos ir skelbimai. Veiksmo atšaukti negalima.
Be prisijungimo
Anketą ar skelbimą galite ištrinti įvedę kodą (DL-…), gautą pateikiant: /#/atsaukti.
Pašalinus programėlę Facebook nustatymuose, jūsų Facebook duomenys mums nebesiunčiami. Jau išsaugotus duomenis ištrinkite kabinete (aukščiau).
Удаление данных
Тестовая версия. Контакты будут опубликованы до публичного запуска.
Самостоятельно, в кабинете
- Войдите (Google или Facebook).
- Откройте свой кабинет и внизу нажмите «Удалить аккаунт и все данные».
- Будут удалены аккаунт, сессии, анкеты и вакансии. Действие необратимо.
Без входа
Анкету или вакансию можно удалить по коду (DL-…), полученному при отправке: /#/atsaukti.
Если удалить приложение в настройках Facebook, данные Facebook к нам больше не передаются. Уже сохранённые данные удалите в кабинете (выше).
Data deletion
Test version. Contacts will be published before the public launch.
Yourself, in the cabinet
- Sign in (Google or Facebook).
- Open your cabinet and press «Delete account and all data» at the bottom.
- Your account, sessions, profiles and vacancies are deleted. This cannot be undone.
Without signing in
You can delete a profile or vacancy with the code (DL-…) you got when submitting: /#/atsaukti.
If you remove the app in your Facebook settings, Facebook stops sending us data. Delete already stored data in the cabinet (above).
Видалення даних
Тестова версія. Контакти буде опубліковано до публічного запуску.
Самостійно, в кабінеті
- Увійдіть (Google або Facebook).
- Відкрийте свій кабінет і внизу натисніть «Видалити акаунт і всі дані».
- Буде видалено акаунт, сесії, анкети та вакансії. Дію не можна скасувати.
Без входу
Анкету або вакансію можна видалити за кодом (DL-…), отриманим під час надсилання: /#/atsaukti.
Якщо видалити застосунок у налаштуваннях Facebook, дані Facebook до нас більше не передаються. Уже збережені дані видаліть у кабінеті (вище).